Help

Als u rechtstreeks contact met ons wilt opnemen, kunt u ons een e-mail sturen op: info@telearabiamax.nl

Of bel ons:

Voor Verkoop in Nederland, België & Luxemburg: : +31 78 691 25001 
Voor Tehchnische support in Nederland, België & Luxemburg: : +31 22 378 8195

Op wat voor soort Smart TV kan ik Telearabia Max bekijken?

Alle Android-compatibele smart-tv’s zullen de Telearabia MAX-applicatie gebruiken, zolang ze maar Android 8 of hoger hebben. Android 7 en lager kunnen de applicatie niet correct laden.

Hoe kan ik Telearabia Max kijken?

Kijkers kunnen Telearabia MAX op drie verschillende manieren openen en bekijken:

1. Digitale satellietontvanger

2. IPTV 4K Android TV-ontvanger

3. Toepassing (Google Play Store, Apple Store)

Klanten die een van de ontvangers hebben gekocht, hebben gratis toegang tot de Telearabia MAX-applicatie.

Wat kan ik op Telearabia Max kijken?

Telearabia MAX is het enige legale distributieaanbod in Europa van Arabische televisiekanalen van topkwaliteit. Klanten kunnen MBC, MBC masr, MBC3, Iqraa, MTV Lebanon, Al Jazeera en nog veel meer premium Arabische tv-kanalen bekijken.

Bezoek onze kanalenpagina om alle 51 kanalen te bekijken.

Kan ik Telearabia Max op meerdere apparaten tegelijk bekijken?

Ja, u kunt Telearabia MAX op maximaal 2 apparaten tegelijk bekijken.

Hoe werkt de app van Telearabia Max?

De Telearabia MAX-applicatie werkt hetzelfde als een van onze ontvangers – eenmaal ingelogd kunt u LIVE Arabische tv kijken op elk van de 51 beschikbare kanalen. De app beschikt ook over een tv-gids, zodat u de programmaplanning en het inhalen / terugspoelen van 7 dagen kunt bekijken, zodat u de hele week terug kunt gaan en programma’s kunt bekijken of programma’s kunt bekijken die u mogelijk hebt gemist.

Download de Telearabia MAX-app gratis rechtstreeks op uw smartapparaat via de Google Play Store of Apple Store.

Na het downloaden kunt u inloggen met dezelfde accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) die u hebt gemaakt toen u uw 4K Android TV-ontvanger OF satellietontvanger registreerde.

Nu u bent ingelogd, kunt u via uw ontvanger dezelfde inhoud bekijken en bekijken: 51 premium Arabische kanalen.

Waar is Telearabia Max beschikbaar?

Telearabia MAX is beschikbaar in heel Europa, waar een stabiele internetverbinding en / of satellietsignaal beschikbaar is. Telearabia MAX gebruikt de HOTBIRD Satellite 13 ° East.

Volledige landenlijst:

Albanië, Andorra, Oostenrijk, Wit-Rusland, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Kosovo, Letland, Liechtenstein, Litouwen , Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk en het Vaticaan”

 

 

Hoeveel kost het abonnement?

4K Android TV-ontvanger + Abonnement van 1 jaar: 199 € / £

Maandelijks abonnement: 10 € / £

Waar kan ik Telearabia Max kopen?

Op dit moment kunt u Telearabia Max alleen online bestellen via onze website www.telearabiamax.nl

Hoe activeer ik mijn ontvanger?

PTV 4K Android TV-ontvanger

Stap 1: Sluit uw IPTV 4K Android TV-ontvanger aan op uw tv.

Stap 2: Verbind uw ontvanger met een Wi-Fi- of Ethernet-kabel.

Stap 3: Open de Telearabia MAX-applicatie die op het startscherm verschijnt.

Stap 4: Voer uw e-mailadres in.

Stap 5: U ontvangt een bevestigingsmail – klik op bevestigen.

Stap 6: Uw account is nu geregistreerd en u zou toegang moeten hebben tot alle Telearabia MAX-inhoud en toepassingsfuncties. Om de iOS- of Android-app te gebruiken, gebruikt u het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw ontvanger en het serienummer van uw ontvanger te registreren als wachtwoord om in te loggen.

Kan ik Telearabia Max op mijn pc bekijken?

U kunt Telearabia MAX op dit moment niet op uw computer bekijken. Klanten kunnen Telearabia MAX alleen openen en bekijken via een ontvanger of de Telearabia MAX-applicatie.

 

 

Hoe bekijk ik Telearabia Max op mijn tablet / smartphone?

Download de Telearabia MAX-applicatie op uw mobiele telefoon en / of tablet vanuit de Google Play Store of Apple Store. Log in met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt bij het instellen van uw digitale satellietontvanger of IPTV 4K Android TV-ontvanger.

 

 

Welke internetsnelheid moet ik hebben?

“De minimaal vereiste verbindingssnelheid is: 0,5 megabit per seconde.

Hoewel u inhoud met verschillende breedbandsnelheden kunt bekijken, kan de snelheid en bandbreedte van uw breedbandinternetverbinding van invloed zijn op uw kijkervaring. (Telearabia MAX streamt een kleine hoeveelheid gegevens als buffer elke keer dat u een kanaal gaat bekijken. Vaak zal het starten en stoppen met programmeren resulteren in een kleine toename van de hoeveelheid gegevens die Telearabia MAX per uur naar u streamt. In de meeste gevallen zal dit minder dan een paar minuten waard zijn.)

Telearabia MAX is een streamingdienst – alle inhoud wordt via internet gestreamd en niet gedownload. Daarom moet u verbonden zijn met het internet om toegang te krijgen tot alle inhoud op Telearabia MAX.”

Hoe beëindig ik mijn Telearabia Max?

Om uw Telearabia MAX-abonnement op te zeggen, moet u contact opnemen met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat vooraf betaalde abonnementen van 6/12/18 maanden niet kunnen worden geannuleerd. Alleen maandelijkse abonnementen kunnen worden opgezegd.

 

 

Is Telearabia Max alleen beschikbaar in het Arabisch?

Inhoud op Telearabia MAX is voornamelijk in het Arabisch, aangezien alle 51 kanalen op Telearabia MAX Arabische kanalen van topkwaliteit zijn. Er is ook een grote selectie aan inhoud in het Koerdisch en Berbers. De gebruikersinterface van Telearabia MAX kan echter worden omgeschakeld naar: Arabisch, Engels of Frans.

 

 

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem dan contact op met ons